Hormisaneeraus

Hormisaneeraus

Piippulääkärin hormisaneeraus = 100% luotettavuus + 100% ammattitaito + 100% takuu.

Tarjoamme hormisaneeraukset kattavasti alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.
Piippujen liukuvalut ja muuraukset sekä tulipesien muuraukset sekä korjaustyöt kuuluvat toimenkuvaan.
Kyse on paloturvallisuudesta – Huollettu piippu on paras vakuutus!

Liukuvalupinnoitus, slammaus, massaus

Liukuvalupinnoituksessa hormi pinnoitetaan sementtipohjaisella keraamisella horminkorjausmassalla. Käsittelyssä hormin sisäpinta saa lujan, tasaisen ja savutiiviin pinnan.Käsittely tehdään nykyaikaisella ilmapallomenetelmällä. Koko käsittely tehdään katolta käsin, jolloin sisällä talossa ei tarvitse juurikaan käydä ja kaikki mahdollinen melu ja sotkeminen on minimoitu. Käsittelyn jälkeen hormia on jälleen turvallista käyttää. Annamme liukuvalupinnoitukselle 10 vuoden täystakuun.

Savupiipun muuraus

Muurattu savupiippu kestää koko talon eliniän. Se on aina korjattavissa ja sitä on helppo muokata. Huonokuntoista muurattua savupiippua ei yleensä tarvitse purkaa ja uudelleenmuurata. Ideologiamme on tehdä kestäviä, luotettavia ja pitkäikäisiä ratkaisuja. Tästä syystä suosittelemme myös uudisrakennuksiin poltetusta tiilestä muurattua piippua. On kysymys vanhan piipun korjauksesta tai uuden piipun muurauksesta, olemme ammattilainen paikallaan. Soita ja kysy lisää.

Savupiipun putkitus

Savupiipun tai hormin putkituksessa hormiin asennetaan haponkestävästä teräksestä valmistettu sisäputki. Öljy ja kaasulämmityksessä piippu on ehdottomasti putkitettava tulevien ongelmien välttämiseksi. Putken pitää olla optimaalisen kokoinen riippuen poltoaineesta, polttimen iästä ja tehosta. Piipun putkitus vaatii ammattitaitoa, jotta lämmitys toimii tehokkaasti ja vältytään tulevaisuuden ongelmilta. Korjaamme jatkuvasti väärin tehtyjä putkituksia, joten työ on syytä jättää ammattilaiselle.

Uuden tulisijan muuraus tai korjaus

Muurarimme toteuttaa uusien takkojen, leivinuunien ja tulisijojen muuraukset paikan päällä. Mittojen mukaan muuratut tulisijat toteutetaan talon luonteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivaksi. Korjaamme vanhat tulisijat mahdollisuuksien mukaan. Tarvittaessa puramme pois vanhan kiinteistöön sopimattoman tulisijan.  Erityishuomiomme saavat perinteikkäät ja vanhat muurauskohteet, joissa kunnioitamme vanhaa historiallista rakennustapaa.

Pyydä tarjous

tai jätä yhteydenottopyyntö